Δήλωση απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας αναγνωρίζει ότι το απόρρητό σας είναι πολύ σημαντικό για εσάς και ότι έχετε το δικαίωμα να ελέγχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Γνωρίζουμε ότι η παροχή προσωπικών πληροφοριών είναι πράξη εμπιστοσύνης και το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Αυτή η πολιτική απορρήτου αποτελεί μέρος από τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας μας.

Η διεύθυνση email σας δεν θα εμφανίζεται ΠΟΤΕ σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι διευθύνσεις email αποθηκεύονται εμπιστευτικά και με ασφάλεια με προστασία πολλαπλών επιπέδων. Δεν προωθούνται σε τρίτους και δεν θα λάβετε ποτέ email που δεν σχετίζεται με την ιστοσελίδα μας.

Εάν υπογράφετε μια αναφορά, ενδέχεται να σας αποσταλεί μια απόδειξη υπογραφής μέσω email που επιβεβαιώνει ότι έχετε υπογράψει την αναφορά. Η απόδειξη είναι για τα αρχεία σας και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας και διαχείρισης της υπογραφής σας. Η διεύθυνση email σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαλήθευση υπογραφής από την ιστοσελίδα μας σε διάφορες περιπτώσεις ή όταν διεξάγουμε ποιοτικό έλεγχο μιας λίστας υπογραφών. Αυτό είναι σημαντικό για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της ακεραιότητας της λίστας υπογραφών.

Η ιστοσελίδα μας δεν θα δώσει ή πουλήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους. Εάν συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας ή υπογράψετε μια αναφορά, μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας. Οι υπογραφές θα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP του υπογράφοντος, η οποία θα είναι διαθέσιμη στον διαχειριστή της ιστοσελίδας για λόγους ασφαλείας. Άλλες πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα κατά τη διαδικασία υπογραφής θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Η ιστοσελίδα σέβεται και παρέχει δικαιώματα πρόσβασης προσωπικών δεδομένων σε όλους τους υπογράφοντες και σε άλλους που αφήνουν προσωπικά στοιχεία σε αυτήν.