Θέλω να είμαι και εγώ εκεί

Οι υπογράφοντες ομολογούμε ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε να ασκήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας, βάσει του άρθρου 13 του Συντάγματος, στην ελευθερία της θρησκευτικής λατρείας. Έχουμε τη βάσιμη γνώμη ότι το δικαίωμα αυτό καταπατείται σκοπίμως κατάφορα.

Σε θέματα πίστεως δείκτες μας είναι οι Άγιοι της Εκκλησίας.

Θέλουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, θέλουμε να ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, θέλουμε να ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Για αυτό ζητάμε :

1. ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

Να γίνει δεκτό το αίτημα πολλών Μητροπολιτών, ώστε να ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ. Έτσι θα αποφασίσει όλο το Σώμα της Διοικούσης Εκκλησίας και όχι μόνο ένα μέρος αυτής (Διαρκής Ιερά Σύνοδος) όπως συνέβη κατά την Μεγάλη Σαρακοστή. Τότε προσπαθήθηκε τεχνηέντως να πεισθεί η Δ.Ι.Σ, ώστε να συνεργαστεί με την Πολιτεία στο ντροπιαστικό κλείσιμο των Ιερών Ναών την περίοδο του Πάσχα. Δυστυχώς η «τεχνολογία» και οι Δουρειοι Ιπποι πέτυχαν τον σκοπό τους.

2. ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΝΑΟΙ ΓΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μέρες που ζούμε είναι πολύ κρίσιμες και έφτασε η ώρα ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο δίλημμα αν θα πρέπει να ξανακλείσουν οι Ιεροί Ναοί στο μέλλον, υπό οποιαδήποτε πρόφαση προβάλλει η Κυβέρνηση, ή αν θα παραμένουν μόνιμα ανοιχτοί. Εμείς ως λαός, και ο απλός κλήρος, θέλουμε την ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ναών της ορθοδοξίας.

3. ΟΧΙ ΣΤHN ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ του κορονοϊού covid-19, όπως  επίσης και  την αντισυνταγματική ανελευθερία μεσω της οποιας αυτη επιβαλλεται. Όπως γράφει στην επιστολη του ο Πατήρ Ευθύμιος, Καψάλα του Αγίου Όρους, εμείς οι ορθοδοξοι χριστιανοι έχουμε ανώτερα εμβόλια και φάρμακα αθανασίας: τα Μυστήρια

και

διότι πίσω από τα δήθεν «ΙΟΚΤΟΝΑ» εμβόλια κρύβονται ΚΕΡΔΟΛΑΓΝΑ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ» εξαυτών που σχεδιάζουν κρίσεις και οδηγούν τα πράγματα σε οικονομική δικτατορία μιας Παγκόσμιας Ελεγχόμενης Κυβέρνησης .

4. ΟΧΙ ΣΤΟ «ΣΦΡΑΓΙΔΟΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ» ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ «ΣΦΡΑΓΙΔΟΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ» (μέσω του εμβολίου) γιατί, όπως είχε πει και γράψει ο όσιος Παΐσιος: “τους ανθρώπους που μας υποδούλωσαν σε ξένους δανειστές και τώρα μας οδηγούν στη σκλαβιά του αντιχρίστου είναι δυνατόν να τους εμπιστευόμαστε;”.

5. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ είναι ΤΕΧΝΗΤΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΚΟΠΙΜΑ και επιβάλλονται μέσω του φοβητρου του κορονοϊού COVID-19 και  της απειλής της δημόσιας υγείας. Παραλύουν επίτηδες την οικονομία για να την ελέγξουν αργότερα και να κατευθύνουν τα πράγματα με σκοπό την παγκόσμια δικτατορία μέσω μιας παγκόσμιας  διακυβέρνησης .

ΕΠΙΛΟΓΟΣ : Έχουμε λοιπόν ευθύνη να διαφυλάξουμε την ορθόδοξη πίστη μας και να μην αφήσουμε τους εχθρούς της Ορθοδοξίας να τη διαλύσουν. Το να ενδιαφέρεται κανείς τώρα και να ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έθνος μας είναι ομολογία (όπως λέει και ο Όσιος Παΐσιος). Για αυτό θεωρούμε ότι είναι καλό  ο καθε αναγνωστης  να ενημερώσει για το ιστολόγιο menoume-ekklisia.gr  γνωστούς, φίλους και συγγενείς του βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στον καλό και δίκαιο αγώνα μας. Επειδή η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει πρέπει να ενώσουμε ο καθένας τη δική του φωνή ώστε να γίνει μια ισχυρή ΦΩΝΗ που θα ακουστεί ΠΑΝΤΟΥ. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι εξάπλωση της πληροφόρησης ενάντια σε αυτή την παραπληροφόρηση . Επίσης λέγοντας τις θέσεις μας και ενημερώνοντας με τα ποικίλα  άρθρα του ιστολογίου μας θέλουμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των Ελλήνων που δυστυχώς ίσως μερικοί από αυτούς βιώνουν μια μορφή κατάθλιψης και απόγνωσης λόγω περιοριστικών μέτρων ασφαλείας και παράλυση της οικονομίας (αδυναμία να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα προς το ζειν έξοδα!!!). Λέμε λοιπόν σε όλους, γνωρίζοντες ή μη, ότι υπάρχει μια άλλη ομάδα επιστημονων (καθηγητών πανεπιστημίου, ιατρών, οικονομολόγων, δικηγόρων, δικαστών κ.λ.π ) που τεκμηριωμένα έχουν διαφορετική άποψη και προσέγγιση πάνω σε αυτά τα θέματα, σε αντίθεση με τα επιστημονικά δεδομένα που μας βομβαρδίζουν και μας τα παρουσιάζουν μονομερώς σαν να είναι η μοναδική  πραγματικότητα.

Δεν είμαστε Άγιοι, είμαστε αμαρτωλοί άνθρωποι, αλλά λατρεύουμε και πιστεύουμε τον Αληθινό Θεό και σε θέματα Πίστεως δεν θα ακολουθήσουμε τους ορθο-υπο-λογιστές αλλά τους Αγίους μας. Ο βίος και η θυσία τους αποτελεί τον φωτεινότερο δρόμο για να βαδίσουμε.

Δε φοβόμαστε γιατί : “Ε Θεός μεθ ́ μν οδες καθ ́ μν”.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ και για αυτό υπογράφω.

———————–
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ  ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δε χρειάζεται να συμπληρώσετε ολόκληρο το όνομά σας. Μπορείτε να βάλετε μόνο τα αρχικά.

Θέλω να είμαι και εγώ εκεί

14,513 Υπογραφές (μέχρι τώρα)

Μοιράσου το με φίλους σου: